Stormberger-profetierne

Matthias Stormberger, skovprofeten fra Rabenstein, Tyskland, havde nogle bemærkelsesværdige visioner om fremtiden i begyndelsen af 18-tallet. Mathias Lang er også kendt som Stormberger i nogle profetikredse. Lang var analfabet og havde ingen uddannelse, men alligevel forudsagde han mange ting som flyvemaskiner, telefoner og meget mere. Han levede i Bayern mellem 1753 og 1820. Han kom med følgende forudsigelser lang tid før Første Verdenskrig:

Profeti:
“Jernstænger vil blive lagt ud og jernmonstre vil gø i ødemarken.”
“Der kommer biler uden forspændte heste . . .”
“Og mennesket vil flyve gennem luften som fugle.”

”Når jernvejen i udkanten af ​​skoven er færdig, og jernhesten blive set, begynder en krig, der skal vare to gange to år. Den vil blive udkæmpet med jernfæstninger, der bevæger sig uden heste.”

“Lige efter denne forfærdelige krig vil der komme et tidspunkt, hvor penge ikke vil have nogen værdi. For 200 gylden er der ikke engang et brød til rådighed, og dog skal der ikke være hungersnød. Der bliver lavet penge af jern, og guld skal blive så værdifuldt, at der for nogle få guldmønter kan købes en lille gård.”

“Efter den store krig vil der ikke være fred. Folket vil rejse sig, og alle vil kæmpe mod hinanden… De rige og ædle vil blive dræbt. Verdenskrigen vil ikke gøre folk bedre, men meget værre… Fortæl dine børn, at deres børn vil leve for at se den tid, hvor jorden vil blive ryddet. Gud vil gøre op med mennesker, fordi der ikke vil være nogen næstekærlighed blandt mennesker. Religiøs tro vil falde; præster vil ikke blive respekteret; folk vil kun være opsat på at spise og drikke; der vil være mange uhyre rige mennesker og store mængder af fattiglemmer; stor rigdom vil ikke vare længe, ​​for de røde kasketter kommer. Folk vil gemme sig i skove, og mange vil gå i eksil. Efter denne civile konflikt og generelle opklaring vil folk elske hinanden lige så meget, som de tidligere hadede hinanden.”

“To eller tre årtier efter den første krig vil det komme en anden krig, der er endnu større. Næsten alle verdens nationer vil være involveret. Millioner af mænd vil dø uden at være soldater. Ilden vil falde ned fra himlen, og mange store byer vil blive ødelagt.”

“Den katolske tro vil næsten helt forsvinde, religiøsiteten (muligvis oversættes med gudsfrygten) vil blive ret dårligt respekteret, de troene vil ikke blive vist respekt på grund af deres måde at leve på.”
“Der vil ikke være mange gode kristne blandt folket, Guds bud bliver ikke længere respekteret af hverken aristokratiet eller af den mindste arbejder.”

“Man vil ikke tro, at den største uretfærdighed er synd. Når troen forsvinder, vil også kærligheden til den næste helt forsvinde. Man vil ikke se værdien i retfærdigheden og ofte vil den fattige ikke få hvad han har ret til, og han vil være mindre respekteret end en hund.”

“Herefter vil der opstå ballade, som skal beklages, der vil ikke være orden blandt folket.”

“Efter den anden store krig vil folk tro, at freden er kommet, men det vil kun være i en periode. En dag vil en tredje verdenskrig starte, mere forfærdelig end de foregående.”

“Efter afslutningen af ​​Anden Store Krig vil en tredje global brand komme, og den vil bestemme alt.”

“Når kvinder går rundt i bukser, og mænd er blevet feminine, så man ikke længere vil kunne kende mænd fra kvinder, så er tiden nær.”

“Folk vil bygge huse overalt, høje huse, lave huse, det ene efter det andet. Når alle bygger, når bygninger rejser sig overalt, vil alt blive ryddet væk.”

“Der vil være et helligt tegn i himlen, at en meget streng Mester vil komme og tage Folkets Hud af. Han vil ikke regere ret længe, ​​så når alt det er sket, som jeg sagde, så kommer Den Store Oprydning.”

“Der vil være helt nye våben. På én dag vil flere mænd dø end i alle de tidligere krige. Kampene vil blive gennemført med kunstige våben.”

“Gigantiske katastrofer vil ske. Med åbne øjne vil planetens nationer gå igennem disse katastrofer. De vil ikke vide, hvad der sker, og dem, der ved og fortæller, vil blive bragt til tavshed.”

”Alt vil være anderledes end før, og mange steder vil Jorden være en stor kirkegård. Den tredje krig vil være afslutningen på mange nationer.”

“Når kvinder går rundt i bukser, og mænd er blevet feminine, så man ikke længere vil kunne kende mænd fra kvinder, så er tiden nær.”

“Det bayerske land vil blive ødelagt, og landet Bøhmen (Bøhmen er 2/3 af Tjekkiet) vil blive renset ud som med en kost. Over alle disse steder og over de bøhmiske bjerge vil de røde komme… ikke franskmændene, men de røde.”

“I, mine børn, vil ikke opleve det største fortræd, I mine børnebørn, vil ikke også opleve det, men den tredje generation vil nemt kunne opleve det.”

“I løbet af natten vil det foregå – på en pub i Zwiesel (en by i Bayern kendt for sit glas) vil mange mennesker være sammen, og udenfor vil soldaterne ride over broen. Folket vil løbe ud af skoven. De, der gemmer sig ved Fuchsenriegel (et sted i Østrig) eller ved Falkenstein (et stenslot, bygning med tykke mure af sten?), forbliver skånet. Den, der overlever, skal have en stålfast retning.”

“Folk bliver syge, og ingen kan hjælpe dem . . .” »Men det vil fortsætte, og det, der følger derefter, er verdens undergang. Himmel og jordbrand, for det er tiden, hvor alting kommer til en ende. Og denne gang bliver tiden, hvor den vilde jagt med ild og svovl brøler over landet.”

Efter dette sagde han: “Ingen mennesker vil længere vide, hvor Zwiesel og hvor Rabenstein (tyske byer) har været. Af alle forskrækkelser vil dette være den sidste. Når folket falder ned fra bredden som fluerne fra muren, begynder den sidste tid. Det vil være forfærdeligt.

“Men når nogen ved hele Donau-strømmen finder endnu en ko, så er hun så meget værd, at hun skal blive fastgjort med en sølvklokke af ejeren.”

“Efter disse begivenheder vil det være et mirakel, hvis man stadig ser to eller tre herskere gå sammen. Efter disse begivenheder vil klarheden være fornyet, og de, der overlevede, vil møde en god tid til håb.”

”Så kommer der en god tid bagefter, det som er elsket af Jesus Kristus, og hellige mænd vil gøre undere. Når først folk har fået deres tro igen, vil en lang periode med fred følge. De, der stadig er i live, vil få bolig og så meget jord, som de har brug for. Og jo flere hænder man har, jo mere vil du tælle.”

”Så bliver der en forkortet sommer; vinter og sommer vil ikke kunne skelnes. Selvom alt omkring Donau er spildt og dødt, vil der bo mennesker i skoven, og de vil bygge huse i skoven —smukke huse, faktisk, fordi alle dårlige ting er forbi, og alle vanskeligheder er overgået. Og snart vil nælderne vokse ud af de gamle bygninger. Og skoven vil gro igen uden krig og død.”

“De, der begynder påny, vil bygge en kirke og prise Gud. De, der overlever, vil sige til hinanden ‘Bror, lever du stadig?’ og hilse på hinanden og sige: ‘Jesus Kristus være lovet!’ Dette vil ikke kun være med os, men over hele verden. Ret vil blive rigtigt igen, og fred vil regere i mange år.”